Vilkår og persondata


1. Indgåelse af aftale og ændring af vilkår

  • 1.1. Nærværende Salgs- og Leveringsbetingelser finder anvendelse på alle tilbud, ordrer eller aftaler indgået mellem Flor I/S (“Flor”) og dig som kunde. Andre vilkår og betingelser er kun gældende, såfremt Flor udtrykkeligt har accepteret disse.

  • 1.2. Du kan handle og indgå aftaler med Flor via vores hjemmeside og mail. En aftale mellem dig og Flor er indgået, når du har accepteret et tilbud fra Flor eller gennemført et køb gennem Flors hjemmeside.

  • 1.3. Ved gennemførsel af køb på florblomster.dk eller ved godkendelse af tilbud sendt via mail, er det en betingelse at du har læst og accepteret nærværende Salgs- og Leveringsbetingelser.

2. Pris

  • 2.1. Prisen for et abonnement, pakke eller en enkelt leverance fra Flor fremgår, når du afgiver en bestilling herpå.

  • 2.2. Flor forbeholder sig retten til at ændre priserne på varer og ydelser.

  • 2.3. Gavekort, rabatkuponer og lignende har en gyldighedsperiode specificeret af Flor ved udstedelsen.

  • 2.4. Rabatter og tilbud er under forbehold for udsolgte varer.


3. Betaling

  • 4.1. Du har mulighed for at betale for produkter og ydelser gennem de betalingsmuligheder, der tilbydes af Flor.

  • 4.2. Betaling sker, når der er indgået en aftale om køb af pakke, abonnement eller enkelt køb. Ved køb af abonnement sker betales første leverance med det samme, og fremtidige betalinger opkræves ved månedlige fakturaer.

  • 4.3. Det beløb, som Flor kan trække fra din konto eller dit betalingskort, er lig med det beløb, som du har betalt for produktet under betalingsprocessen online.

  • 4.4. Flor opkræver pengene fra din konto eller dit betalingskort når du har gennemført et køb på vores hjemmeside. Ved abonnementsprodukter betales første leverance med det samme, og fremtidige betalinger opkræves ved månedlige fakturaer,  jf. pkt. 4.2. Ved andre typer ordrer sker betaling via faktura, enten før eller efter levering af produkterne.

  • 3.6. Såfremt der ikke er dækning på det betalingsmiddel, som du har angivet, vil du modtage en påmindelse om manglende betaling med meddelelse om, at abonnementet vil blive opsagt, såfremt betalingen ikke modtages. Påmindelsen vil give en frist på 14 dage til betaling.

  • 3.7. Hvis ikke der betales inden den i påmindelsen angivne frist, er Flor berettiget til at opsige aftalen.


  • 3.8. Ved manglende/forsinket betaling forbeholder Flor sig endvidere retten til at tilbageholde bestilte varer eller at udøve standsningsret for allerede afsendte varer.


  • 3.9. Opsigelse af aftalen, tilbageholdelse af bestilte varer eller udøvelse af standsningsret påvirker ikke Flors ret til at kræve erstatning, gøre øvrige misligholdelsesbeføjelser gældende, herunder ophævelse af aftalen, eller til at opkræve restancer samt inddrive de tilknyttede opkrævningsomkostninger.


4. Sikkerhed ved køb og betaling

  • 4.1. For at beskytte dine kortoplysninger vil du ved indtastningen af kortoplysninger blive viderestillet til en betalingsside leveret af Stripe og Squarespace. Stripe og Squarespace sørger for, at alle oplysninger behandles krypteret.

5. Opsigelse eller ændring af abonnement

  • 5.1. Du kan når som helst opsige, afbestille eller ændre dit abonnement eller sætte det på pause (et abonnement hos Flor kaldes “Skræddersyet løsning”). Afbestilling, pause eller ændring af abonnement gøres ved at sende en mail til: flor.kontakt@gmail.com


  • 5.2 Hvis abonnementet er bindende eller har en bestemt opsigelsesperiode (hos Flor gælder dette pakkerne: “Buket i 20 uger”, “Buket i 10 uger”, “Buket i 4 uger”) kan det ikke opsiges eller ændres.


  • 5.3. Fristen for ændringer, afbestilling eller opsigelse af dit abonnement samt at sætte abonnementet på pause afhænger af vilkårene for dit abonnement. Men som udgangspunkt er fristen senest lørdag kl. 23:59 for en levering den kommende uge.

  • 5.4. Såfremt der ikke afbestilles, ændres, eller sættes på pause rettidigt, vil du blive opkrævet prisen for den pågældende leverance og leveringen vil blive gennemført.


  • 5.5. Abonnementet fortsætter i henhold til de vilkår, hvorpå det er indgået, indtil det ændres, opsiges eller sættes på pause i overensstemmelse ovennævnte bestemmelser.


6. Levering

  • 6.1. Levering sker enkeltvis, hvis du har foretaget en enkelt bestilling, og ellers løbende med det tidsinterval, som fremgår af dit abonnement eller pakke.


  • 6.2. Flor leverer i udvalgte postnumre, og vi kontrollerer din adresse, når du bestiller, så vi er sikre på, at du bor i et område, hvor vi leverer til. Hvis bestillingen ikke ligger indenfor de udvalgte postnumre, har Flor retten til at annullere bestillingen og refundere eventuelle betalinger.


  • 6.3. Flor leverer kun til kunder som har adresse i de postnumre, som fremgår af hjemmesiden ved tegning af abonnement eller pakke.

  • 6.4. Levering er kun mulig på de dage, der er angivet af Flor, og som dermed er mulige at vælge ved bestilling.


  • 6.5. Flor leverer til den adresse, som du har angivet som leveringsadresse. Såfremt du vil ændre din leveringsadresse skal det finde sted senest lørdag kl 23:59 for levering den kommende uge. Hvis leveringsadressen ikke ændres rettidigt, sker levering til den tidligere angivne adresse.


  • 6.6. Ved indgåelse af aftale om levering af blomster, skal du vælge sted for levering.


  • 6.7. Levering sker i et oplyst tidsinterval på de valgte leveringsdage.


  • 6.8. Hvis den personlige overdragelse af produkterne ikke er mulig at opfylde, kan Flor (afhængigt af leveringsområde) enten tilbyde at levere produkterne til naboer eller ved din dør.


  • 6.9. Hvis levering er umulig, opkræves du betaling for den pågældende levering.


7. Reklamation

  • 7.1. Skulle du mod forventning opleve fejl eller mangler i forbindelse med din ordre eller levering, bedes du hurtigst muligt og inden de i Købeloven fastsatte frister kontakte Flor via mail eller per telefon, så vi kan rette fejlen.

  • 7.2. Der ydes almindelig reklamationsret i henhold til Købelovens regler.


8. Fortrydelsesret

  • 8.1. Der er ingen fortrydelsesret ved køb eller bestilling af blomster enkeltvis, via abonnement eller via pakke, grundet umuligheden i at levere blomster tilbage i samme stand, som de blev leveret i. Derfor er køb af blomster fra Flor ikke omfattet af Forbrugeraftalelovens bestemmelse om fortrydelsesret, da der er tale om køb og levering af produkter med kort holdbarhedstid.

  • 8.2. For alle andre varer end blomster, er der dog fortrydelsesret efter Forbrugeraftaleloven, dvs. 14 dages fortrydelsesret fra indgåelsen af aftalen.

  • 8.3. For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele Flor din beslutning om at fortryde aftalen i en utvetydig erklæring (f.eks. ved e-mail). Endvidere skal varen returneres i samme stand, som du modtog den, og i ubrudt emballage.

  • 8.4. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

  • 8.5. Ved påberåbelse af Fortrydelsesretten, er du forpligtet til at betale fragtomkostningerne i forbindelse med returnering af varen samt rimelige omkostninger i henhold til Forbrugeraftalelovens § 25, stk. 1 og 2.


  • 8.6. Fortrydelsesretten finder kun anvendelse, såfremt du er en forbruger i Forbrugeraftalelovens forstand.


9. Databeskyttelse

  • 9.1. Flor har en persondatapolitik, der finder anvendelse på lige vilkår med nærværende Salgs- og Leveringsbetingelser. Du kan læse Flors persondatapolitik, herunder om vores brug af cookies.





Persondata

1. Ejeroplysninger

Websitet ejes og publiceres af:

Flor I/S

Brobjergvej 13, 4060 Kirke Såby

Roskilde, Denmark

flor.kontakt@gmail.com


2. Hvad er cookies

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer, når du besøger en hjemmeside. Der er ingen personoplysninger i cookies, de kan ikke indeholde virus og er i sig selv ikke farlige. Reglerne for danske hjemmesiders brug af cookies er lagt fast i et EU-direktiv, der fastslår, at brugere af hjemmesider i EU skal gøres opmærksom på, hvilke cookies hjemmesiderne bruger. Du kan læse mere om cookiebekendtgørelsen på Erhvervsstyrelsens hjemmeside: https://erhvervsstyrelsen.dk/cookie-loven-0


3. Blokering eller sletning af cookies på din computer, mobil eller tablet

Gå til din browsers indstillinger for at se, blokere eller slette cookies. Du skal være opmærksom på, at hvis du blokerer for alle cookies, vil du opleve, at mange hjemmesider ikke fungerer korrekt.


4. Formål med cookies for Flor

Vi bruger cookies til at genkende din computer, mobil eller tablet, hvis du har besøgt siden før. Desuden bruger vi cookies til at indsamle data om hvordan besøgende bruger vores hjemmeside.


5. Google analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Det giver os mulighed for at opdage fejl og skabe den bedste brugeroplevelse for besøgende og kunder på vores website. Du kan til hver en tid underrette Google om, at de ikke må lagre cookies fra Google Analytics på din computer.


6. Personoplysninger

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.


6.1 Kontakt vedrørende personoplysninger

Du har ret til, ved forespørgsel, at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til persondataloven. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på flor.kontakt@gmail.com. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.


6.2 Beskyttelse af personlige oplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.  


Når du tilmelder dig nyhedsbrev eller køber i webshoppen giver du os dit samtykke til at du tillader os at passe på dine personlige oplysninger som navn, adresse, tlf, email, og evt. betalingsinfo via sikre systemer. Flor bruger Squarespace og Google Drive til opbevaring af persondata. Betalingsinfo registreres af betalingsservicen Stripe. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse på flor.kontakt@gmail.com. Alle informationer du giver os bliver beskyttet som påkrævet af persondatoforordningen. Flor opbevarer personoplysninger og relevant købsdata i 5 år i henhold til bogføringspligten.


SENEST OPDATERET DEN 08.03.2019

Kontakt
Flor I/S

Brobjergvej 13, 4060 Kirke Såby

Roskilde, Denmark

CVR 39308908

flor.kontakt@gmail.com

København Februar 2019