Cart 0
Cart 0
Vi dyrker lokale og bæredygtige blomster på en gård vest for København.
 
 

Kontakt os

Skriv til os, hvis I ønsker tilbud på blomster til fremtidige fester, events, workshops eller bryllupper. Vi lover at svare så hurtigt vi kan.

Vi samarbejder gerne med stylister, florister, fotografer og virksomheder. Send os en mail og lad os finde på noget.


flor.kontakt@gmail.com

Eller ring til Moa Nordahl:
+45 26 49 39 69

 

 

 

Adresse til vores blomsterproduktion

Brobjergvej 8A, 4060 Kirke Såby
Roskilde, Denmark

Adresse til vores Studio i København:

Nansensgade 10
København
Studio er åbent efter aftale

 
 

 

Om Flor

Hos Flor producerer vi selv vores blomster økologisk, på friland. I produktionen bruger vi hverken sprøjtemidler eller kunstgødning og heller ikke unødvendig energi på belysning og opvarmning af drivhuse samt lange transporter. 

Vi synes at blomster dyrket efter årets naturlige gang er de smukkeste blomster, som gør både os, vores kunder, sommerfuglene og bierne glade. I vintersæsonen sælger vi tørrede buketter, af blomster høstet og tørret i løbet af sommeren.

 
DSC03828.jpg

Lokalt producerede, en time fra København

Vi dyrker vores blomster lokalt i Lejre og høster dem efter bestilling, så de altid er friske og opnår deres maksimale holdbarhed når de leveres. Den korte tid og afstand, gør vores blomster langt mindre miljøbelastende end importerede konventionelle blomster.

DSC03094.jpg

Bæredygtig produktion

Vi dyrker vores blomster efter bæredygtige principper, og blev i sommeren 2018 økologisk certificerede. Vi anvender kompost og organisk gødning i stedet for sprøjtemidler og kunstgødning. På den måde forbedrer vi jorden og sørger for at vores blomster får den næring de har brug for. Vores økologiske principper giver os også flere sommerfugle og bier, som sørger for at bestøve blomsterne og øger biodiversiteten.  

 
Sara.jpg

Sara Møhlenberg

Bæredygtighedsnørd, der puttede nogle frø i jorden og pludselig stod med en blomstermark. Oprindeligt uddannet i biologi og miljøøkonomi.

Karoline.jpg

Karoline Schnorr

Plantevidenskabsstuderende, som brænder for bæredygtig udvikling af landbruget. Har tidligere arbejdet i blomsterforretning, og været med til at starte Bike&Bloom. 

moa.jpg

Moa Nordahl

Tidligere designer hos det norske design- og arkitektfirma Snøhetta. Har i flere år arbejdet med blomsterstyling og konceptudvikling til fotoshoots, bryllupper og events.